Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35244
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Форщан, Андрій Леонтійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-05T13:08:16Z | - |
dc.date.available | 2023-07-05T13:08:16Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: А. Л. Фощан. Державний біотехнологічний університет, кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35244 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» має на меті вивчення хімічних, фізико-хімічних, біохімічних та мікробіологічних процесів, що протікають у харчовій сировині під час виробництва та зберігання продуктів харчування. Здобуття теоретичних знань та практичних навичок з сучасних методів та технологій зберігання харчової продукції, застосування прогресивних технологій виробництва та зберігання, що дозволяють забезпечувати якість готового продукту відповідно до стандартів. Матеріали предмету дозволяють ознайомити майбутніх фахівців з новітніми способами й методами керування технологічними процесами з метою їхньої оптимізації, енергозбереження, мінімізації відходів й одержання харчової продукції із заданими властивостями. Основними завданнями вивчення дисципліни «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» є розуміння впливу різних методів консервації на продукти харчування. Самостійна робота студентів є складовою навчального процесу і основним засобом опанування навчального матеріалу дисципліни «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : РВВ ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_vyrob_zberihannya_181_22.pdf | 543.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.