Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33880
Название: | Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування |
Авторы: | Погожих, М. І. Одарченко, А. М. Одарченко, Д. М. Карбівнича, Т. В. Звягінцева, Г. Л. |
Дата публикации: | мая-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погожих М.І., Одарченко А.М., Одарченко Д.М., Карбівнича Т.В., Звягінцева Г.Л. Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 98-99 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-98-99.pdf | 218.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.