Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791
Назва: | Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі |
Автори: | Михайлов, Б. В. |
Науковий керівник : | Богомолов, О. В. Шевченко, А. О. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Михайлов Б. В. Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 22-23 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-22-23.pdf | 303.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.