Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791
Назва: Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі
Автори: Михайлов, Б. В.
Науковий керівник : Богомолов, О. В.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов Б. В. Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 22-23
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-22-23.pdf303.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.