Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791
Название: | Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі |
Авторы: | Михайлов, Б. В. |
Научный руководитель: | Богомолов, О. В. Шевченко, А. О. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Михайлов Б. В. Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 22-23 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791 |
Располагается в коллекциях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-22-23.pdf | 303.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.