Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791
Название: Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі
Авторы: Михайлов, Б. В.
Научный руководитель: Богомолов, О. В.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Михайлов Б. В. Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасолі. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 22-23
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33791
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-22-23.pdf303.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.