Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32392
Название: | Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення |
Авторы: | Кись, В. В. |
Научный руководитель: | Маціпура, Т. С. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Кись В. В. Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Маціпура Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 156-157. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32392 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_156-157.pdf | 297.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.