Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30757
Название: Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Крячко, Т. В.
Яницький, В. В.
Дата публикации: мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р.Ю., Крячко Т.В., Яницький В.В. Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 94-95
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30757
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-94-95.pdf422.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.