Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30757
Title: Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Крячко, Т. В.
Яницький, В. В.
Issue Date: May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р.Ю., Крячко Т.В., Яницький В.В. Спектральний аналіз впливу дрібнодисперсного подрібнення на бар під час отримання наноструктурованих антоціанових добавок. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 94-95
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30757
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-94-95.pdf422.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.