Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29856
Название: Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату
Авторы: Дуденко, Н. В.
Артеменко, В. С.
Горбань, О. В.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дуденко Н.В., Артеменко В.С., Горбань О.В. Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 28-29
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29856
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-28-29.pdf198.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.