Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29856
Название: | Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату |
Авторы: | Дуденко, Н. В. Артеменко, В. С. Горбань, О. В. |
Дата публикации: | 19-мая-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дуденко Н.В., Артеменко В.С., Горбань О.В. Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 28-29 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29856 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-28-29.pdf | 198.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.