Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуденко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Артеменко, В. С. | - |
dc.contributor.author | Горбань, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-13T01:02:35Z | - |
dc.date.available | 2023-04-13T01:02:35Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Дуденко Н.В., Артеменко В.С., Горбань О.В. Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 28-29 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29856 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-28-29.pdf | 198.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.