Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Название: Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Нікітін, Сергій Васильович
Товма, Лідія Федорівна
Писаревський, Сергій Васильович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Фощан А. Л., Нікітін С. В., Товма Л. Ф., Писаревський С. В. Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 243-244.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_243-244.pdf104.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.