Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Title: | Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців |
Authors: | Євлаш, Вікторія Владленівна Фощан, Андрій Леонтійович Нікітін, Сергій Васильович Товма, Лідія Федорівна Писаревський, Сергій Васильович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Євлаш В. В., Фощан А. Л., Нікітін С. В., Товма Л. Ф., Писаревський С. В. Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 243-244. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_243-244.pdf | 104.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.