Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Title: Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Фощан, Андрій Леонтійович
Нікітін, Сергій Васильович
Товма, Лідія Федорівна
Писаревський, Сергій Васильович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Фощан А. Л., Нікітін С. В., Товма Л. Ф., Писаревський С. В. Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 243-244.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_243-244.pdf104.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.