Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorФощан, Андрій Леонтійович-
dc.contributor.authorНікітін, Сергій Васильович-
dc.contributor.authorТовма, Лідія Федорівна-
dc.contributor.authorПисаревський, Сергій Васильович-
dc.date.accessioned2023-03-21T08:27:57Z-
dc.date.available2023-03-21T08:27:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Фощан А. Л., Нікітін С. В., Товма Л. Ф., Писаревський С. В. Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 243-244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27586-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовцівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_243-244.pdf104.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.