Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27019
Назва: Генетично модифіковані продукти – панацея чи загроза?
Автори: Бурлюбаева, Т. М.
Науковий керівник : Самійленко, С. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бурлюбаева Т. М. Генетично модифіковані продукти – панацея чи загроза? Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Самійленко С. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 390.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27019
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_390.pdf113.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.