Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26617
Название: | Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології |
Авторы: | Борисенко, Т. О. Михайлович, А. О. Старожак, Д. Б. Чумак, Д. В. |
Научный руководитель: | Михайлов, В. М. Єфремов, Ю. І. Михайлова, С. В. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Борисенко Т. О., Михайлович А. О., Старожак Д. Б., Чумак Д. В. Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 310. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26617 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_310.pdf | 114.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.