Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26499
Назва: Перспективи використання екстракту листя стевії під час виробництва низькокалорійного зефіру
Автори: Гончарова, К. О.
Науковий керівник : Дюкарева, Г. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гончарова К. О. Перспективи використання екстракту листя стевії під час виробництва низькокалорійного зефіру. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 273.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26499
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_273.pdf116.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.