Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26494
Title: Формування асортименту продуктів харчування, збагачених на кальцій
Authors: Буц, Т. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Буц Т. М. Формування асортименту продуктів харчування, збагачених на кальцій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Головко М. П. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 271.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26494
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_271.pdf115.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.