Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26406
Название: Проблеми забезпечення конкурентоспроможності підприємства
Авторы: Бугріменко, Р. М.
Смірнова, П. В.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Бугріменко Р. М., Смірнова П. В. Проблеми забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 51-52
Серия/номер: Економіка підприємств харчування та торгівлі;Секція 10
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26406
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-51-52.pdf134.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.