Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26406
Title: Проблеми забезпечення конкурентоспроможності підприємства
Authors: Бугріменко, Р. М.
Смірнова, П. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Бугріменко Р. М., Смірнова П. В. Проблеми забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 51-52
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування та торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26406
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-51-52.pdf134.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.