Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26390
Назва: Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання
Автори: Чміль, Ганна Леонідівна
Ключові слова: інформаційні технології;бізнес-управління;управління діяльністю підприємств ритейлу;матричний метод;відносні показники;підвищення ефективності
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чміль Г. Л. Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2020 р.; редкол.: О.І. Черевко та ін.; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Xарків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 141-142.
Короткий огляд (реферат): Зростання насиченості ринку і конкуренції, зміна уподобань споживачів та розвиток інформаційних технологій обумовили появу нових форматів торгівлі та визначили необхідність модернізації управління діяльністю підприємств ритейлу на засадах підвищення ефективності та залучення потенційних покупців. Пріоритетності набуває пошук новітніх інструментів бізнес-управління, що орієнтовані на покращення процесів купівлі-продажу товарів, мають потенціал підвищеної дієвості, і ґрунтуються на результатах комплексної оцінки ефективності економічної діяльності торговельного підприємства. Споживачі, реалізуючи свої інтереси, суттєво впливають на функціонування підприємств ритейлу та їх ефективність. Тому для потреб комплексної оцінки ефективності економічної діяльності торговельних підприємств пропонуємо використовувати систему абсолютних та відносних показників, що поєднані в блоки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26390
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
chmil_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_tezy_kharkiv_2020_2_141-142.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.