Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26390
Название: Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання
Авторы: Чміль, Ганна Леонідівна
Ключевые слова: інформаційні технології;бізнес-управління;управління діяльністю підприємств ритейлу;матричний метод;відносні показники;підвищення ефективності
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чміль Г. Л. Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2020 р.; редкол.: О.І. Черевко та ін.; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Xарків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 141-142.
Краткий осмотр (реферат): Зростання насиченості ринку і конкуренції, зміна уподобань споживачів та розвиток інформаційних технологій обумовили появу нових форматів торгівлі та визначили необхідність модернізації управління діяльністю підприємств ритейлу на засадах підвищення ефективності та залучення потенційних покупців. Пріоритетності набуває пошук новітніх інструментів бізнес-управління, що орієнтовані на покращення процесів купівлі-продажу товарів, мають потенціал підвищеної дієвості, і ґрунтуються на результатах комплексної оцінки ефективності економічної діяльності торговельного підприємства. Споживачі, реалізуючи свої інтереси, суттєво впливають на функціонування підприємств ритейлу та їх ефективність. Тому для потреб комплексної оцінки ефективності економічної діяльності торговельних підприємств пропонуємо використовувати систему абсолютних та відносних показників, що поєднані в блоки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26390
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
chmil_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_tezy_kharkiv_2020_2_141-142.pdf1.79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.