Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26390
Title: Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання
Authors: Чміль, Ганна Леонідівна
Keywords: інформаційні технології;бізнес-управління;управління діяльністю підприємств ритейлу;матричний метод;відносні показники;підвищення ефективності
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чміль Г. Л. Управління ефективністю підприємств ритейлу: виклики та методичний інструментарій оцінювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 травня 2020 р.; редкол.: О.І. Черевко та ін.; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Xарків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 141-142.
Abstract: Зростання насиченості ринку і конкуренції, зміна уподобань споживачів та розвиток інформаційних технологій обумовили появу нових форматів торгівлі та визначили необхідність модернізації управління діяльністю підприємств ритейлу на засадах підвищення ефективності та залучення потенційних покупців. Пріоритетності набуває пошук новітніх інструментів бізнес-управління, що орієнтовані на покращення процесів купівлі-продажу товарів, мають потенціал підвищеної дієвості, і ґрунтуються на результатах комплексної оцінки ефективності економічної діяльності торговельного підприємства. Споживачі, реалізуючи свої інтереси, суттєво впливають на функціонування підприємств ритейлу та їх ефективність. Тому для потреб комплексної оцінки ефективності економічної діяльності торговельних підприємств пропонуємо використовувати систему абсолютних та відносних показників, що поєднані в блоки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26390
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
chmil_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_tezy_kharkiv_2020_2_141-142.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.