Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24637
Назва: | Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини» |
Автори: | Погожих, М. І. Пак, А. О. Пак, А. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В. Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 174-175. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24637 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-174-175.pdf | 106.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.