Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorПак, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T10:34:34Z-
dc.date.available2023-03-01T10:34:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Пак А. О., Пак А. В. Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 174-175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24637-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleУпровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-174-175.pdf106.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.