Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24637
Title: Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Пак, А. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В. Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 174-175.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24637
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-174-175.pdf106.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.