Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24637
Title: | Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини» |
Authors: | Погожих, М. І. Пак, А. О. Пак, А. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В. Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини». Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 174-175. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24637 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-174-175.pdf | 106.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.