Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618
Назва: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста |
Автори: | Резник, Т. І. Черненко, Г. В. |
Науковий керівник : | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Резник Т. І., Черненко Г. В. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 138. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_138.pdf | 117.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.