Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618
Назва: Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста
Автори: Резник, Т. І.
Черненко, Г. В.
Науковий керівник : Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Резник Т. І., Черненко Г. В. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_138.pdf117.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.