Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22699
Title: Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль
Authors: Хапатько, І. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Червоний, В. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Хапатько І. С. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Наук. кер. В. М. Червоний. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 186
Series/Report no.: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22699
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-186.pdf99.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.