Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorХапатько, І. С.-
dc.date.accessioned2023-02-14T11:42:03Z-
dc.date.available2023-02-14T11:42:03Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationХапатько І. С. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль. Наук. кер. В. М. Червоний. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 186uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22699-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9-
dc.titleУдосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-186.pdf99.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.