Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21628
Назва: | Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Потапов, Володимир Олексійович Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | експерименти;замороженні;напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;використання |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | янчева М. О., Гринченко О. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 114 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_m_yasni napifabrykaty_2018.pdf | 3.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.