Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21628
Назва: Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: експерименти;замороженні;напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;використання
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: янчева М. О., Гринченко О. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 114 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_m_yasni napifabrykaty_2018.pdf3.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.