Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-02-02T16:53:08Z-
dc.date.available2023-02-02T16:53:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationянчева М. О., Гринченко О. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 114 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectекспериментиuk_UA
dc.subjectзамороженніuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectвикористанняuk_UA
dc.titleТеоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених замороженихuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_m_yasni napifabrykaty_2018.pdf3.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.