Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Название: Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: експерименти;замороженні;напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;використання
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: янчева М. О., Гринченко О. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 114 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_m_yasni napifabrykaty_2018.pdf3.69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.