Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628
Название: | Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених |
Авторы: | Янчева, Марина Олександрівна Гринченко, Ольга Олексіївна Потапов, Володимир Олексійович Дроменко, Олена Борисівна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | експерименти;замороженні;напівфабрикати;м'ясні напівфабрикати;використання |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | янчева М. О., Гринченко О. О., Потапов В. О., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених: монографія. Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 114 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_m_yasni napifabrykaty_2018.pdf | 3.69 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.