Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346
Назва: | Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів |
Інші назви: | Функционально-технологические свойства кукурузной муки, как сырья для кондитерських изделий Functionally-technological properties of corn flour, as raw material for pastry wares |
Автори: | Постнова, О. М. Синдецька, Є. О. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Постнова О. М., Синдецька Є. О. Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 232-241. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто технологічні властивості борошна зерна
високоцукристої кукурудзи та його вплив на якість і харчову
цінність кондитерських виробів із здобного тіста. Рассмотрены технологические свойства муки зерна высокосахарной кукурузы и ее влияние на качество и пищевую ценность кондитерских изделий из сдобного теста. Technological properties of flour of grain of high-sacchariferous corn and his influence are considered on quality and food value of pastry wares from rich dough. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16346 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37_179_2016.pdf | 449.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.