Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16343
Назва: Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном
Інші назви: Исследование реологических свойств эмульсионных кремов с ланолином
Investigation of rheological properties of emulsion cream with lanolin
Автори: Сабадаш, Н. І.
Пасічний, В. М.
Бахмут, Ж. О.
Ясінська, А. І.
Жаворонкова, Я. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Сабадаш Н. І., Пасічний В. М., Бахмут Ж. О., Ясінська А. І., Жаворонкова Я. А. Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 227-232.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): У статті наведено вплив різної концентрації ланоліну на реологічні властивості емульсійного крему. Доведено технологічну ефективність застосування ланоліну, як структуроутворювача.
В статье показано влияние различной концентрации ланолина на реологические свойства эмульсионного крема. Доказана технологическая эффективность применения ланолина, как структурообразователя.
The article presents influence of different concentrations on the rheological properties of emulsion cream of lanolin. Proven technological efficiency of application lanolin as structurecreator.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16343
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
36_179_2016.pdf430.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.