Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16343
Название: | Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном |
Другие названия: | Исследование реологических свойств эмульсионных кремов с ланолином Investigation of rheological properties of emulsion cream with lanolin |
Авторы: | Сабадаш, Н. І. Пасічний, В. М. Бахмут, Ж. О. Ясінська, А. І. Жаворонкова, Я. А. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Сабадаш Н. І., Пасічний В. М., Бахмут Ж. О., Ясінська А. І., Жаворонкова Я. А. Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 227-232. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведено вплив різної концентрації ланоліну на
реологічні властивості емульсійного крему. Доведено технологічну
ефективність застосування ланоліну, як структуроутворювача. В статье показано влияние различной концентрации ланолина на реологические свойства эмульсионного крема. Доказана технологическая эффективность применения ланолина, как структурообразователя. The article presents influence of different concentrations on the rheological properties of emulsion cream of lanolin. Proven technological efficiency of application lanolin as structurecreator. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16343 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
36_179_2016.pdf | 430.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.