Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233
Назва: | Спосіб виробництва заварного напівфабрикату |
Автори: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Смикалова, Юлія Олександрівна Олійник, Світлана Георгіївна Черевична, Наталія Іванівна |
Дата публікації: | 15-лис-2004 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва заварного напівфабрикату. Патент України на винахід № 71413, МПК 7 A21D13/08. О. В. Самохвалова, Ю. О. Смикалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична. № 20031212816. Заявл. 29.12.2003. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 3 с. |
Серія/номер: | 11;71413 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва заварного напіфабрикату, що передбачає приготування суміші з води, жиру і солі, доведення суміші до кипіння і додавання до неї борошна, перемішування завареної суміші з меланжем і стабілізатором консистенції, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,05-0,25 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що замість 10-50 % від загальної кількості меланжу використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,07-0,35 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71413.pdf | 69.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.