Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Смикалова, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Черевична, Наталія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T11:10:10Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T11:10:10Z | - |
dc.date.issued | 2004-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва заварного напівфабрикату. Патент України на винахід № 71413, МПК 7 A21D13/08. О. В. Самохвалова, Ю. О. Смикалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична. № 20031212816. Заявл. 29.12.2003. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва заварного напіфабрикату, що передбачає приготування суміші з води, жиру і солі, доведення суміші до кипіння і додавання до неї борошна, перемішування завареної суміші з меланжем і стабілізатором консистенції, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,05-0,25 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що замість 10-50 % від загальної кількості меланжу використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,07-0,35 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;71413 | - |
dc.title | Спосіб виробництва заварного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.