Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorСмикалова, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.date.accessioned2022-11-30T11:10:10Z-
dc.date.available2022-11-30T11:10:10Z-
dc.date.issued2004-11-15-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва заварного напівфабрикату. Патент України на винахід № 71413, МПК 7 A21D13/08. О. В. Самохвалова, Ю. О. Смикалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична. № 20031212816. Заявл. 29.12.2003. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233-
dc.description.abstractСпосіб виробництва заварного напіфабрикату, що передбачає приготування суміші з води, жиру і солі, доведення суміші до кипіння і додавання до неї борошна, перемішування завареної суміші з меланжем і стабілізатором консистенції, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,05-0,25 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що замість 10-50 % від загальної кількості меланжу використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,07-0,35 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;71413-
dc.titleСпосіб виробництва заварного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71413.pdf69.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.