Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233
Title: | Спосіб виробництва заварного напівфабрикату |
Authors: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Смикалова, Юлія Олександрівна Олійник, Світлана Георгіївна Черевична, Наталія Іванівна |
Issue Date: | 15-Nov-2004 |
Citation: | Спосіб виробництва заварного напівфабрикату. Патент України на винахід № 71413, МПК 7 A21D13/08. О. В. Самохвалова, Ю. О. Смикалова, С. Г. Олійник, Н. І. Черевична. № 20031212816. Заявл. 29.12.2003. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;71413 |
Abstract: | Спосіб виробництва заварного напіфабрикату, що передбачає приготування суміші з води, жиру і солі, доведення суміші до кипіння і додавання до неї борошна, перемішування завареної суміші з меланжем і стабілізатором консистенції, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,05-0,25 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що замість 10-50 % від загальної кількості меланжу використовують ксампан або поліміксан в кількості 0,07-0,35 % від маси борошна, які вносять на стадії приготування заварки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16233 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.