Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16122
Назва: | Комбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Автори: | Шевченко, Андрій Олександрович |
Дата публікації: | 26-лют-2018 |
Бібліографічний опис: | Комбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123526, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10265. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 4 с. |
Серія/номер: | 11;123526 |
Короткий огляд (реферат): | Комбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання, який включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. 30 сек. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16122 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123526.pdf | 177.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.