Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-29T12:38:31Z-
dc.date.available2022-11-29T12:38:31Z-
dc.date.issued2018-02-26-
dc.identifier.citationКомбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123526, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10265. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16122-
dc.description.abstractКомбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання, який включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. 30 сек.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;123526-
dc.titleКомбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагріванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123526.pdf177.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.