Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16122
Title: | Комбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Authors: | Шевченко, Андрій Олександрович |
Issue Date: | 26-Feb-2018 |
Citation: | Комбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123526, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10265. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;123526 |
Abstract: | Комбінований спосіб приготування запіканки морквяної з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання, який включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2, електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. 30 сек. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16122 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
123526.pdf | 177.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.