Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16099
Назва: Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне"
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Брикова, Тетяна Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Верешко, Анастасія Андріївна
Дата публікації: 10-кві-2018
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне". Патент України на винахід № 116584, МПК A21D 2/36 (2006.01) A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/80 (2017.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 06386. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 5 с.
Серія/номер: 11;116584
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується способу виробництва здобного печива, що включає збивання жирового компоненту з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива, причому як біологічно активну добавку використовують тонкодисперсний порошок з виноградних кісточок у кількості 10-20 % від маси борошна пшеничного.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16099
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
116584.pdf201.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.