Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16099
Название: | Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне" |
Авторы: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Брикова, Тетяна Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Григоренко, Анжеліка Миколаївна Верешко, Анастасія Андріївна |
Дата публикации: | 10-апр-2018 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне". Патент України на винахід № 116584, МПК A21D 2/36 (2006.01) A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/80 (2017.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 06386. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 5 с. |
Серия/номер: | 11;116584 |
Краткий осмотр (реферат): | Винахід стосується способу виробництва здобного печива, що включає збивання жирового компоненту з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива, причому як біологічно активну добавку використовують тонкодисперсний порошок з виноградних кісточок у кількості 10-20 % від маси борошна пшеничного. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16099 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
116584.pdf | 201.61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.