Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16099
Title: | Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне" |
Authors: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Брикова, Тетяна Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Григоренко, Анжеліка Миколаївна Верешко, Анастасія Андріївна |
Issue Date: | 10-Apr-2018 |
Citation: | Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне". Патент України на винахід № 116584, МПК A21D 2/36 (2006.01) A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/80 (2017.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 06386. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;116584 |
Abstract: | Винахід стосується способу виробництва здобного печива, що включає збивання жирового компоненту з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива, причому як біологічно активну добавку використовують тонкодисперсний порошок з виноградних кісточок у кількості 10-20 % від маси борошна пшеничного. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16099 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
116584.pdf | 201.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.