Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058
Назва: | Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти |
Автори: | Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Філоненко, Артем Олегович |
Дата публікації: | 11-вер-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 119164, МПК A23L 21/10 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, А. О. Філоненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 03852. Заявл. 19.04.2017. Опубл. 11.09.2017, Бюл.№ 17. 5 с. |
Серія/номер: | 11;119164 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (дикорослих журавлини та глоду) проводять окремо в 1…2 % розчині лимонної кислоти за температури 70…75 °C протягом 3…5 хв. у багатофункціональному апараті. Концентрування фруктової маси проводять у роторному плівковому апараті (РПА) за температури 55…60 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
119164.pdf | 165.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.