Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorФілоненко, Артем Олегович-
dc.date.accessioned2022-11-29T08:25:21Z-
dc.date.available2022-11-29T08:25:21Z-
dc.date.issued2017-09-11-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 119164, МПК A23L 21/10 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, А. О. Філоненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 03852. Заявл. 19.04.2017. Опубл. 11.09.2017, Бюл.№ 17. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058-
dc.description.abstractСпосіб виробництва плодово-ягідної пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (дикорослих журавлини та глоду) проводять окремо в 1…2 % розчині лимонної кислоти за температури 70…75 °C протягом 3…5 хв. у багатофункціональному апараті. Концентрування фруктової маси проводять у роторному плівковому апараті (РПА) за температури 55…60 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;119164-
dc.titleСпосіб виробництва плодово-ягідної пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
119164.pdf165.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.