Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Філоненко, Артем Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T08:25:21Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T08:25:21Z | - |
dc.date.issued | 2017-09-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 119164, МПК A23L 21/10 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, А. О. Філоненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 03852. Заявл. 19.04.2017. Опубл. 11.09.2017, Бюл.№ 17. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (дикорослих журавлини та глоду) проводять окремо в 1…2 % розчині лимонної кислоти за температури 70…75 °C протягом 3…5 хв. у багатофункціональному апараті. Концентрування фруктової маси проводять у роторному плівковому апараті (РПА) за температури 55…60 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;119164 | - |
dc.title | Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
119164.pdf | 165.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.