Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058
Название: Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти
Авторы: Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Філоненко, Артем Олегович
Дата публикации: 11-сен-2017
Библиографическое описание: Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти. Патент України на корисну модель № 119164, МПК A23L 21/10 (2016.01). О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, А. О. Філоненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 03852. Заявл. 19.04.2017. Опубл. 11.09.2017, Бюл.№ 17. 5 с.
Серия/номер: 11;119164
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва плодово-ягідної пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Бланшування нетрадиційної рослинної сировини (дикорослих журавлини та глоду) проводять окремо в 1…2 % розчині лимонної кислоти за температури 70…75 °C протягом 3…5 хв. у багатофункціональному апараті. Концентрування фруктової маси проводять у роторному плівковому апараті (РПА) за температури 55…60 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16058
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
119164.pdf165.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.