Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050
Назва: Спосіб виробництва кондитерської глазурі
Автори: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Городиська, Олена Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Марущенко, Анна Сергіївна
Кузнецов, Олександр Олексійович
Верешко, Анастасія Андріївна
Дата публікації: 28-сер-2017
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118825, МПК (2017.01) A23G 1/00 A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/40 (2006.01). Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02716. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с.
Серія/номер: 11;118825
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. Додають біологічно активну добавку - суміш тонкодисперсних порошків зі шроту виноградних кісточок та з виноградних шкірочок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі. Приготування глазурі здійснюють у млині.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
118825.pdf165.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.