Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050
Назва: | Спосіб виробництва кондитерської глазурі |
Автори: | Гревцева, Наталія Вячеславівна Городиська, Олена Володимирівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Марущенко, Анна Сергіївна Кузнецов, Олександр Олексійович Верешко, Анастасія Андріївна |
Дата публікації: | 28-сер-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118825, МПК (2017.01) A23G 1/00 A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/40 (2006.01). Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02716. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с. |
Серія/номер: | 11;118825 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. Додають біологічно активну добавку - суміш тонкодисперсних порошків зі шроту виноградних кісточок та з виноградних шкірочок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі. Приготування глазурі здійснюють у млині. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
118825.pdf | 165.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.