Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorГородиська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorМарущенко, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorКузнецов, Олександр Олексійович-
dc.contributor.authorВерешко, Анастасія Андріївна-
dc.date.accessioned2022-11-29T08:14:17Z-
dc.date.available2022-11-29T08:14:17Z-
dc.date.issued2017-08-28-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118825, МПК (2017.01) A23G 1/00 A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/40 (2006.01). Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02716. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050-
dc.description.abstractСпосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. Додають біологічно активну добавку - суміш тонкодисперсних порошків зі шроту виноградних кісточок та з виноградних шкірочок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі. Приготування глазурі здійснюють у млині.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;118825-
dc.titleСпосіб виробництва кондитерської глазуріuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118825.pdf165.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.