Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Городиська, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Марущенко, Анна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Кузнецов, Олександр Олексійович | - |
dc.contributor.author | Верешко, Анастасія Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T08:14:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T08:14:17Z | - |
dc.date.issued | 2017-08-28 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118825, МПК (2017.01) A23G 1/00 A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/40 (2006.01). Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02716. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16050 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. Додають біологічно активну добавку - суміш тонкодисперсних порошків зі шроту виноградних кісточок та з виноградних шкірочок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі. Приготування глазурі здійснюють у млині. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;118825 | - |
dc.title | Спосіб виробництва кондитерської глазурі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
118825.pdf | 165.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.