Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944
Назва: Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Варавська, Світлана Анатоліївна
Овсяннікова, Людмила Геннадіївна
Дата публікації: 10-бер-2017
Бібліографічний опис: Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 114609, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. А. Варавська, Л. Г. Овсяннікова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 10102. Заявл. 04.10.2016. Опубл. 10.03.2017, Бюл.№ 5. 4 с.
Серія/номер: 11;114609
Короткий огляд (реферат): Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
114609.pdf150.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.