Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Варавська, Світлана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Овсяннікова, Людмила Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T16:03:31Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T16:03:31Z | - |
dc.date.issued | 2017-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 114609, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. А. Варавська, Л. Г. Овсяннікова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 10102. Заявл. 04.10.2016. Опубл. 10.03.2017, Бюл.№ 5. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944 | - |
dc.description.abstract | Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;114609 | - |
dc.title | Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
114609.pdf | 150.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.