Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorВаравська, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorОвсяннікова, Людмила Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-11-28T16:03:31Z-
dc.date.available2022-11-28T16:03:31Z-
dc.date.issued2017-03-10-
dc.identifier.citationКомбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 114609, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. А. Варавська, Л. Г. Овсяннікова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 10102. Заявл. 04.10.2016. Опубл. 10.03.2017, Бюл.№ 5. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944-
dc.description.abstractКомбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;114609-
dc.titleКомбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагріванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
114609.pdf150.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.