Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944
Title: | Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Authors: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Варавська, Світлана Анатоліївна Овсяннікова, Людмила Геннадіївна |
Issue Date: | 10-Mar-2017 |
Citation: | Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 114609, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. А. Варавська, Л. Г. Овсяннікова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 10102. Заявл. 04.10.2016. Опубл. 10.03.2017, Бюл.№ 5. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;114609 |
Abstract: | Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднують поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 26 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15944 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
114609.pdf | 150.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.